ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Έγινε ρεζίλι: Γνωστή... μεγαλοκυρία άρχισε να παραγγέλνει αστακούς και συναγρίδες σε εστιατόριο. Τί συνέβη όμως όταν ήρθε ο λογαριασμός;;;


Έγινε ρεζίλι: Γνωστή... μεγαλοκυρία άρχισε να παραγγέλνει αστακούς και συναγρίδες σε εστιατόριο. Τί συνέβη όμως όταν ήρθε ο λογαριασμός;;;Οι «ορέξεις» και η αγενής συμπεριφορά της κυρίας... χάλασαν την γιορτή γνωστού επιχειρηματία! ...
Όλα έγινε πριν μερικές ημέρες σε γνωστό εστιατόριο όταν εκτός των άλλων και πατρινοί (παρέα δικηγόρων και όχι μόνο) μετέβησαν σε πολυτελές εστιατόριο για να γιορτάσουν τη γιορτή ενός από τους συνδαιτυμόνες, ο οποίος ήταν και οικοδεσπότης...!
Η σύζυγος όμως του ενός εκ των καλεσμένων και πολύ γνωστή πατρινή, άρχισε να άρχισε να παραγγέλνειό,τ ιπιο ακριβό υπήρχε στο μενού!
Ο οικοδεσπότης, αλλά και οι υπόλοιποι καλεσμένοι άρχισαν να ανταλλάσσουν περίεργα βλέμματα...! Δικαιολογημένα, αφού η κυρία όχι μόνο παράγγελνε, αστακούς, συναγρίδες και φιλέτα σολομού, αλλά επέλεγε και τα πιο ακριβά κρασιά για να συνοδέψει το δείπνο της! Μέχρι και ο σερβιτόρος είχε παραξενευτεί από τις επιλογές της.
Επιπλέον, όταν τα πιάτα έφθαναν στο τραπέζι, η κυρία έβαζε στο στόμα της (με το ανάλογο στιλ) δυο μπουκιές και μετά παράγγελνε κάτι άλλο.
Σαν να μην έφτανε αυτό για ορισμένα πιάτα εξέφραζε την δυσαρέσκειά της! Η συμπεριφορά της και τα προσβλητικά λόγια για το φαγητό του γνωστού πατρινού εστιατορίου προσέβαλαν τον οικοδεσπότη, ο οποίος έφθασε στο σημείο να αποχωρήσει από το μαγαζί και μάλιστα επιδεικτικά χωρίς να πληρώσει το λογαριασμό της κυρίας! Η οποία όπως μάθαμε... φέρεται έτσι κατ' επάγγελμα....! Όσο για τον λογαριασμό της; Τον πλήρωσε ο αγαπημένος της σύζυγος οπότε εκείνη μόλις είδε τα χαρτονομίσματα να βγαίνουν από το πορτοφόλι του καλού της... έγινε πυρ και μανία!

Πηγή: dete.gr
Share:

Δημοφιλείς αναρτήσεις